Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Serban Huidu, in coma dupa ce a suferit un grav accident de schi in statiunea austriaca Innsbruck

ro

30 Dec, 2010 18:38 1222 Marime text

Serban Huidu este in coma dupa ce a suferit un grav accident de schi, astazi (n.r. 29 decembrie), in jurul orei 19:00.

Prezentatorul Prima TV se afla in vacanta alaturi de familia sa, in Austria. Toata bunadispozitia lor a fost insa una de scurta durata, urmand sa se intample o tragedie. Huidu, aflat pe partie, coborand cu viteza, a pierdut controlul schiurilor sale si s-a lovit de un pom. Din cauza vitezei, el a ramas inconstient dupa impact, neputand nici macar sa strige dupa ajutor. Ceilalti schiori au fost cei care au anuntat salvamontistii. Din primele informatii ale medicilor ajunsi la fata locului, starea prezentatorului TV este critica. Dupa producerea accidentului, familia "carcotasului" a cerut ajutorul Ambasadei Romaniei in Austria.

Cancan a reusit sa stea de vorba cu sotia lui Huidu, care disperata ca sotul ei este in coma nu a putut spune decat ca urmatoarele 24 de ore sunt critice. In maximum o zi, Cristina va afla care sunt sansele lui Huidu de supravietuire. Cert este ca ei i-au spus sotiei ca s-au mai confruntat cu asemenea cazuri, iar pacientii au trait, reusind sa iasa din moarte clinica. El este internat acum la un spital din Austria, cu hemoragie craniana, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire.

Blestemul partiilor din Austria! Si sotia lui a avut un accident tot la schi

Se pare ca Huidu si familia lui sunt bantuiti de accidente. Anul trecut tot in vacanta de iarna, sotia lui, a avut si ea un accident pe partie. Desi nu a fost la fel de grav, vacanta lor a fost ruinata si nu au mai putut continua distractia. Si mai dramatic este faptul ca incidentul sotiei lui Huidu a avut loc in apropiere de locul unde acum el a suferit tragicul accident.

Fratele lui in coma dupa un accident de motocicleta

Si fratele lui Serban Huidu a fost la un pas de moarte dupa ce a suferit un teribil accident de motocicleta. In urma acestuia Vlad Huidu s-a ales cu ficatul rupt. Accidentul s-a s-a petrecut in noaptea zilei de 2 iulie, in jurul orei 1.00, in Bucuresti, in zona pasajului Unirii, iar de vina a fost un autoturism care a schimbat benzile fara sa se asigure. Vlad Huidu se afla pe motocicleta, iar in urma impactului a fost proiectat intr-un gard.

Serban Sebastian Huidu are 34 de ani si este un prezentator de radio si de televiziune. El prezinta in fiecare dimineata impreuna cu Mihai Gainusa show-ul matinal de la radio Kiss FM, precum si show-ul satiric saptamanal de la TV Prima TV numit Cronica Carcotasilor. El este casatorit cu Cristina si are doi copii, unul de patru ani Rares, iar cel de-al doilea are doi ani. Emisiunea lui este una dintre cele mai urmarite productii TV de mai bine de 10 ani, iar Huidu a devenit unul din brandurile televiziunii din Romania fiind ascultat zilnic la radio si urmarit la TV de sute de mii de oameni. Numai pe Facebook Huidu are aproape 15.000 de prieteni.

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii