Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Romulus Minca - de la politica de... gradinita, in Consiliul Local

ro

18 Nov, 2010 12:26 847 Marime text

Directorul AJOFM Constanta, fost candidat independent pentru Primaria Constanta, s-ar multumi cu pozitia de consilier local

Romulus Florin Minca este membru al Partidului Democrat Liberal (fost membru al Partidului Democrat) insa din anul 2001, cu o mica exceptie - mult discutata cearta din preajma alegerilor locale din vara anului 2008, atunci cand pedelistul si-a incercat norocul la Primaria Constanta ca independent.

In prezent director executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca din Constanta, Romulus Minca - Remy, asa cum ii face placere sa se alinte - incearca prin toate fortele sa ajunga in paginile ziarelor, dar si pe sticla. Cu functie cu tot, caci tine sa corecteze pe oricine ii greseste statutul din Agentie (n.r. - ultima data l-a corectat intr-o conferinta de presa pe presedintele BNS, Dumitru Costin). Desigur, acum nu mai conteaza trecutul, iar lumea a uitat greselile pe care le-a executat in campanie, direct pe stalpii din municipiu, acolo unde a postat bannere electorale pe care promitea „CURATETIE SI MULT SPATIU VERDE" . Altele sunt dorintele de viitor ale directorului de la fortele de munca. Acum, nu stim daca si forta dumnealui corespunde cu realitatile unei perioade de criza din care nu mai iesim, insa Minca stie una si buna: ar vrea pe listele pentru Consiliul Local Municipal Constanta. Cu o conditie... sa fie sef la PDL Constanta acelasi Mircea Banias, al carui sustinator fervent se declara.

Si inca ceva ce doreste musai sa aminteasca: „Nu am plecat din PDL niciodata. Sunt membru inca din 2001, am vrut doar sa candidez independent la Primaria Constanta la alegerile locale din 2008, atunci cand mi-am propus sa adun 1.000 de voturi si mi-a reusit; am avut 1.006 - destul pentru un independent", apreciaza Remy Minca. Revenind in prezent, nu putem trece cu vederea alte... auto-aprecieri ale politicianului constantean. Zilele trecute a tinut sa se laude cu prieteniile pe care le dezvolta cu oameni importanti ai vietii politice din Constanta. Poate din simplul motiv de a fi bagat in seama, aminteste de inamicii politici, oameni din alte partide politice, dar cu care se lauda ca are relatii de amicitie. „Am relatii destul de bune cu Manea. Chiar saptamana trecuta am luat masa cu el! Daca ne vedea presa cine stie ce se mai scria....", a spus Minca, apoi nu a omis sa-si ascunda relatiile cu Nicolae Moga, Alexandru Mazare, Dumitru Coiciu. Ramane sa stabileasca si cei despre care a vorbit ca se afla in relatii bune daca au acelasi aprecieri!

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii