Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Restaurantul Dolce Vita si hotelul Union, prinse ca fura apa!

ro

05 Jul, 2011 11:57 3751 Marime text

SC RAJA Constanta a descoperit ca la hotelul lui Nicu Terzi din Eforie, apometrul a fost... aranjat. Restaurantul lui Stelian Terzi, fiul lui Nicu, a fost descoperit cu bransamente ilegale la reteaua de apa.

Una din cele mai profitabile afaceri ale momentului ramane, cel putin la malul marii, organizarea de nunti si mese festive. O dovedeste din plin omul de afaceri constantean Nicu Terzi, patronul restaurantului Colonadelor, de la Poarta 2, unde principala sursa de venituri o constituie nuntile. A-ti organiza o petrecere la Terzi echivaleaza cu chinul lui Sisif, intrucat rezervarile se fac cu cel putin doi ani inainte, asa ca nu e de mirare ca i s-a dus vestea in toata urbea. De la restaurantul Colonadelor, Terzi s-a extins si in alte afaceri similare, asa ca in prezent este proprietarul hotelurilor Ten, de pe strada Traian, si Union, din Eforie Nord. In acelasi timp, fiul sau conduce restaurantul Dolce Vita, de pe bulevardul Mamaia. In ciuda prosperitatii si a notorietatii de care se bucura aceste afaceri, se pare ca seriozitatea nu este punctul forte al celor doi. Cel putin asta deducem din intentia SC RAJA SA Constanta, de a formula plangeri penale societatilor administrate de cei doi, pentru... furt de apa. Saptamana trecuta, pe 29 iunie, un control al SC RAJA SA la Eforie, la hotelul Union, care apartine SC Colonadelor International, a scos la iveala ca s-a intervenit neautorizat asupra apometrului, in sensul ca sigiliile au fost rupte, desi apometrul de-abia ce fusese montat in data de 03 iunie 2011. „In consecinta, la fata locului s-a intocmit un proces verbal de constatare pentru un consum de 1.098 metri cubi, in sistem pausal, in functie de numarul locurilor de cazare, pentru o perioada de o luna", spun reprezentantii companiei de apa.

Necazul nu s-a oprit aici, pentru ca dupa numai o zi, pe 30 iunie, la un control de rutina efectuat la restaurantul Dolce Vita, al SC Ten`s Group SRL, administrata de Stelian Terzi, a fost descoperit un bransament de apa clandestin, ce alimenta barul si bucataria unitatii de alimentatie publica. In acest caz, reprezentantii corpului de control al SC RAJA SA au desfiintat bransamentul ilegal prin care apa potabila era furata si au intocmit un proces verbal de constatare pentru un consum, in sistem pausal si retroactiv pe 18 luni, de 7.200 metri cubi de apa potabila.

„Pentru ca, in conformitate cu Codul Penal, art.208 - 209, actiunea de furt calificat se pedepseste cu inchisoarea, SC RAJA SA va depune impotriva reprezentantilor legali ai restaurantului Dolce Vita si cei ai Hotelului Union, plangeri penale pentru furt de apa", transmit reprezentantii RAJA.

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii