Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Lege prea blanda pentru violatorii de copii?!

ro

10 Mar, 2011 12:03 1009 Marime text

O fata de 13 ani a fost violata in mod repetat de iubitul mamei sale. La Murfatlar, un individ de 30 de ani l-a obligat pe baiatul concubinei sale, de numai 3 ani si patru luni, sa intretina relatii sexuale orale cu el.

Doi indivizi de 30 de ani au ajuns in fata magistratilor constanteni cu propuneri de arestare preventiva dupa ce au obligat doi copii sa intretina raporturi sexuale cu ei. In primul caz, drama unei fetite de 13 ani a inceput in urma aproximativ jumatate de an, cand iubitul mamei ei a intretinut relatii sexuale cu ea, sub amenintare. Petre Sisieala si Lucica F., de 40 de ani, locuiau impreuna de un an de zile, in casa pe care femeia o are in localitatea Cogealac. Impreuna cu cei doi in casa se mai afla si fetita femeii, careia ii vom spune Ionela, in varsta de 13 ani. Celelalte fete ale Lucicai sunt deja mari si au ales sa-si faca un viitor in strainatate, unde au plecat sa lucreze. In luna octombrie, profitand de faptul ca iubita lui este plecata, Petre Sisieala a intrat in camera fetei si a obligat-o sa intretina raporturi sexuale cu el. Prea speriata de cele ce tocmai se petrecusera si de teama sa nu fie batuta, adolescenta a preferat sa tina totul ascuns si sa-si traiasca drama in secret. Din pacate, incidentul nu a fost unul singular, ci se petrecea ori de cate ori copila ramanea singura in casa cu individul obsedat sexual. Cu toate ca mama fetei i-a si surpins la un moment dat in timp ce intretineau raporturi sexuale, a preferat sa nu ia nicio masura, de teama sa nu o paraseasca barbatul si sa ramana singura.

Salvata de sora

Dupa jumatate de an de calvar, adolescenta a avut ocazia sa-i povesteasca prin ce trece unei surori venite in vizita. Imediat cum a aflat, tanara a anuntat DGASPC si a cerut ajutor. Asistentii sociali au semnalat incidentul la politie si astfel individul a ajuns in spatele gratiilor. Chiar daca s-a trezit la poarta cu politistii si asistentii sociali veniti sa ia fata pentru a o duce la Medicina Legala, mama copilei a continuat sa se impotriveasca si sa sustina nevinovatia concubinului ei. Sisieala a fost retinut de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta. Ieri a fost dus in fata instantei, iar magistratii au emis pe numele lui mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile. Purtatorul de cuvant al DGASPC, Roxana Onea, a declarat ca, in acest caz, a fost instituita o masura de protectie speciala pentru fata de 13 ani care se afla in prezent in plasament intr-un centru specializat. In plus, asistentii sociali fac demersuri pentru ca adolescenta sa mearga din nou la scoala, dupa ce in ultimul an a renuntat sa mai frecventeze cursurile.

Sex oral cu un copil

In cel de-al doilea caz, un barbat de 30 de ani a fost retinut dupa ce l-a agresat sexual pe fiul concubinei sale, in varsta de 3 ani si patru luni. Din cercetarile efectuate s-a stabilit ca Ioan Csaba Kovacs l-a obligat pe micut sa intretina raporturi sexuale orale cu el. Incidentul s-a petrecut intr-una din camerele de la o ferma din Murfatlar. Mama copilului a anuntat politia dupa ce l-a prins pe iubitul ei cu pantalonii in vine in fata baietelului. Cazul a intrat si in atentia asistentilor sociali ai DGASPC.

 http://observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii