Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Incep zilele orasului Techirghiol

ro

23 Aug, 2011 11:54 1191 Marime text

Primaria si Consiliul Local al orasului Techirghiol organizeaza, in perioada 26-28 august, „Zilele orasului Techirghiol".

Primarul orasului, Adrian Stan, anunta ca actiunile pregatite pentru sarbatoarea localitatii se vor desfasura sub auspiciul proiectului „Sa redescoperim Techirghiolul", proiect co-finantat din Programul Operational Regional, Axa prioritara 5 - Dezvoltarea durabila si promovarea turismului.

In deschiderea actiunilor pregatite de organizatori se va desfasura o sedinta festiva a Consiliului Local, respectiv vineri, 26 august, in incinta Teatrului de Vara „Jean Constantin" din oras. Potrivit primarului, principalul motiv pentru care sedinta a fost numita festiva este ca, alaturi de alesii locali, primarul ii va acorda titlul de cetatean de onoare al orasului Techirghiol Majestatii Sale, Regele Mihai I al Romaniei. In acelasi cadru, reprezentantul Casei Regale a Romaniei va primi din partea administratiei orasului Techirghiol si o diploma de excelenta.

De asemenea, sunt asteptate sa participe la manifestari si delegatii oficiale din Olanda, Turcia, Italia si Franta. Cu totii vor fi spectatorii unor programe artistice, expozitii de arta culinara, pictura, fotografie, lansari de carte, precum si a unor concursuri de lupte in... namol si inot. Ultima seara se va incheia cu un spectaculos foc de artificii.

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii