Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Candidatul Chiru, in plin scandal cu propria organizatie

ro

23 Feb, 2011 12:26 1014 Marime text

Presedintele PDL Eforie il acuza pe Gigi Chiru ca nu a consultat organizatia cand a decis sa candideze pentru presedintia PDL Constanta

In replica, Gigi Chiru spune: „Organizatia nu e reprezentata de o singura persoana, indiferent cine ar fi aceea"

Daca exista cineva care spera la o calmare a spiritelor din interiorul organizatiei Constanta a PDL ar trebui sa-si schimbe gandurile si asta dintr-un singur motiv: tot timpul apar noi motive si alte personaje care vor intretine scandalul. De saptamana trecuta a mai aparut un candidat care viseaza sa conduca destinele pedelistilor constanteni, asa ca pana la acest moment sunt trei persoane care se bat pentru acesta functie. Christian Gigi Chiru este noul personaj din ecuatia alegerilor interne din PDL Constanta, iar anuntarea candidaturii a agitat apele in asa fel incat fiecare isi schimba strategia de la o zi la alta. Unele voci din interiorul partidului merg mai departe si se vehiculeaza chiar ca Gigi Chiru ar umbla cu amenintari la adresa propriilor oameni de la Eforie, principalul vizat fiind liderul organizatiei Eforie Costica Avatavului. Despre ce este vorba si care sunt motivele supararilor, aceleasi surse amintesc perioada alegerilor locale din anul 2008, cand Chiru a pierdut alegerile, iar acum ar da vina pe Avatavului pentru acel esec.

Contactat telefonic, presedintele PDL Eforie, Costica Avatavului, nu a confirmat pentru „Observator", dar nici nu a infirmat aceste informatii venite pe surse, asa incat putem trage concluzia ca un gram de adevar exista. „Nu comentez subiectul, dar va spun un singur lucru: cand faci un pas - indiferent spre ce sau cine si faci parte dintr-o echipa, consulti si colegii. Gigi Chiru nu a facut asta, am aflat din presa ca va candida pentru functia de la PDL Constanta si ca intentioneaza sa candideze si la alegerile locale. As mai putea sa ma gandesc ca, daca a facut pe cont propriu toata aceasta actiune, inseamna ca nu are nevoie de echipa sau poate cauta justificari sa candideze la alegerile locale si isi face strategii; nu stiu, dar trebuia sa ceara sprijinul organizatiei din care face parte", a declarat Avatavului pentru cotidianul nostru.

Intrebat pe care dintre ce trei candidati il va sustine in cursa pentru presedintia organizatiei judetene, dintre Mircea Banias, Paul Branza si Gigi Chiru, Avatavului a raspuns fara echivoc: „100% Banias".

Altfel spus, Chiru porneste in competitie cu absenta sustinerii propriului lider din plan local si e posibil sa mai fie si alti nemultumiti.

De partea cealalta, Chiru s-a aratat cat se poate de taios la adresa sefului sau de la Eforie si ne-a declarat: „sigur, organizatia nu este reprezentata de o singura persoana, indiferent cine ar fi aceea. Nu comentez afirmatiile lui Avatavului, iar in zilele urmatoare imi voi prezenta proiectul si echipa".

In loc de concluzii, situatia de conflict din PDL Eforie n-ar putea fi decat o minge la fileu ridicata unui alt candidat, respectiv lui Mircea Banias, care ar atrage in urma discutiilor interne mai multe voturi de partea sa. Si, mergand mai departe cu speculatiile, am putea chiar sa afirmam ca cel de-al treilea candidat, Paul Branza, este tot mai izolat, iar batalia finala se poate da intre Banias si Chiru.

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii