Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Accidente la… foc automat

ro

02 Aug, 2011 11:59 1438 Marime text

Continua seria incidentelor nefericite de pe sosele, majoritatea provocate de neatentia in conducere.

„Balul" a fost deschis duminica noaptea pe DN 3. Emilian G., de 28 ani, din Constanta, a condus un autoturism dinspre localitatea Ciocirlia de Sus catre localitatea Murfatlar si cand a ajuns la kilometrul 239, a accidentat-o usor pe Luminita Mariana C., de 41 ani, din localitatea Plopeni, care se deplasa pe partea carosabila.

Au urmat trei accidente in municipiul Constanta. Astfel, Marius S., de 28 ani, din Constanta, a condus un autoturism pe bulevardul IC Bratianu si ajungand in dreptul imobilului cu nr. 89, accidenteaza usor pe Abibe A., de 51 ani, din Constanta, care traversa strada pe marcajul pietonal. Florin Lucian T., de 25 ani, din Constanta, a condus un autoturism pe strada Soveja si ajungand la trecerea pietonala din dreptul intersectiei cu strada Primaverii surprinde si accidenteaza usor pe Nicolae D., de 49 ani, din Constanta, care traversa strada pe marcajul pietonal. Claudiu Constantin C., de 28 ani, din localitatea Fratautii Vechi, judetul Suceava, a condus un autoturism pe bulevardul IC Bratianu, si din cauza neatentiei in conducere loveste in partea spate un autoturism condus de Marius Vasile P., de 23 ani, din Botosani. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a unei adolescente in varsta de 18 ani, pasager pe locul din stanga spate, in cel de-al doilea autoturism.

La Navodari, Elena B., de 53 ani, din Constanta, a condus un autoturism pe strada Delfinului si ajungand in apropierea intersectiei cu strada Albinelor, surprinde si accidenteaza usor pe minorul S.C.C., de 7 ani, din localitatea Faurei, care fiind nesupravegheat, s-a angajat in traversarea strazii, prin loc nepermis si fara sa se asigure.

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii