Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnal de Constanta Expertiza profesională l-a propulsat pe Nancu în BN al OTPDL

ro

06 Jun, 2011 12:25 1101 Marime text

Tineretul democrat-liberal s-a reunit la finele săptămânii trecute pentru a-şi alege noua structură de conducere la nivel naţional. Membrii organizaţiei judeţene de tineret a PDL Constanţa se pot mândri că au reprezentare la centru prin Dumitru Nancu.

Convenţia Naţională a Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal s-a desfăşurat sâmbătă, 4 iunie, la Palatul Parlamentului, la reuniune fiind prezenţi preşedintele PDL, Emil Boc, precum şi alţi lideri de seamă ai partidului - Roberta Anastase, Elena Udrea, Anca Boagiu, Sever Voinescu, Mircea Toader, Daniel Funeriu, Valerian Vreme, Ştefan Pirpiliu, Gelu Vişan. Organizaţia judeţeană de tineret a PDL Constanţa a fost reprezentată de o delegaţie formată din 13 persoane. Singurul aspirant la funcţia de preşedinte al OTPDL a fost deputatul de Vrancea Răzvan Mustea, care a candidat cu moţiunea intitulată „Tinerii - forţa dreptei". Pentru ocuparea a 33 de funcţii de conducere din Biroul Naţional al organizaţiei - preşedintele OTPDL, un prim-vicepreşedinte, un secretar general, doi secretari generali adjuncţi, 11 vicepreşedinţi, 16 secretari executivi şi un preşedinte al Comisiei pentru Regulament, Etică şi Litigii - au intrat în competiţie 56 de candidaţi.

Mai mult pe http://www.jurnaldeconstantaonline.ro/2011/06/05/expertiza-profesionala-l-a-propulsat-pe-nancu-in-bn-al-otpdl/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii