Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnal de Constanta Şofer de maxi-taxi fără licenţă

ro

25 Feb, 2011 12:02 1238 Marime text

Miercuri, poliţiştii din Medgidia, împreună cu inspectori RAR au depistat în municipiu un şofer care efectua curse de transport persoane în regim „maxi-taxi", dar care nu avea actele necesare desfăşurării unei astfel de activităţi.

Miercuri, 23 februarie a.c., în jurul orei 10.30, un echipaj mixt, format din lucrători din cadrul Poliţiei Medgidia şi reprezentanţi ai RAR Constanţa, a efectuat o acţiune pe linia verificării legalităţii efectuării transporturilor rutiere publice de persoane pe raza municipiului. Cu această ocazie, pe strada Ion Creangă a fost identificat un microbuz condus de Ciprian Vizireanu, de 35 de ani, din localitate, care efectua curse de transport persoane în regim „maxi-taxi". În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul în cauză nu deţine licenţă de transport şi de traseu, conducătorul auto folosind o foaie de parcurs şi bilete de călătorie ce aparţin unei alte societăţi comerciale din localitate, fără a exista vreun document justificativ în acest sens. Suma de bani identificată asupra conducătorului auto, respectiv 99 de lei, a fost ridicată în vederea indisponibilizării pe parcursul cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări faţă de deţinătorul legal al autoturismului şi administratorul societăţii comerciale căruia îi aparţineau foaia de parcurs şi biletele de călătorie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, faptă prevăzută de dispoziţiile Legii 241/2005. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

www.jurnaldeconstantaonline.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii