Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Sex cu un senator şi preoţi în dosarul prostituţiei cu băieţi

ro

05 Jul, 2011 11:49 1021 Marime text

Un senator şi mai mulţi preoţi ar fi implicaţi în dosarul de prostituţie cu băieţi în care apare şi directorul OTV Doru Iuga. Totul reiese din declaraţiile unuia dintre tinerii cărora proxeneţii le intermediau relaţii sexuale contracost. Potrivit acestuia, intermediarii primeau de la cel mai bogat dintre clienţii reţelei, germanul Klaus Zender, o mie de euro pentru fiecare copil adus.

Doi dintre cei mai activi proxeneţi ai reţelei sunt Andrei Staicovici, zis Adi BMW şi Costel Ţurcan, zis Scooby. Ultimul racolează direct de pe stradă băieţi, în special minori, pentru a-i plasa, prin intermediul lui Adi BMW clienţilor de condiţie bună. Unii dintre băieţi se vând pentru sume infime, mâncare sau obiecte.

Un senator care plăteşte bine şi obişnuieşte să caute partener pe site-urile de profil, dar şi câţiva preoţi apar în dosar. Aceştia din urmă au propriul lor intermediar zis Florin Preoteasa.

„Prin intermediul lui Adi BMW l-am cunoscut pe Florin Preoteasa, care la rândul lui mi-a prezentat un preot de la Patriarhie (...). L-am cunoscut în urmă cu aproximativ doi ani şi am întreţinut raporturi sexuale cu acesta de aproximativ şase - şapte ori", le-a povestit anchetatorilor un băiat de 16 ani.

Un alt preot a fost înregistrat în timp ce negocia preţul.

„Preot : Eee! Şi... mie mi-a zis c-a vorbit cu voi că cereţi prea mult... două milioane e prea mult

Ştefan: A zis că-i mult două milioane?

Preot: Da! Da, da... nu ţi-am zis şi ţie şi prima dată? Să lăsaţi şi voi mai ieftin, măi!

Ştefan: Păi dacă i se pare doi inşi două milioane mult?!!

Preot: Aaa, amândoi? Nu ştiu, poate... (n.n. se aude soneria unui telefon)

Ştefan: Hai că, uite, mă sună pe ăstălalt nişte părinţi! Mai vorbim, da?

Hai...hai că... te-am pupat!"

Ancheta a pornit de la declaraţiile a doi adolescenţi care l-au reclamat, anul trecut, la poliţie, pe un italian fiindcă nu le-a plătit serviciile.

Ei au povestit anchetatorilor despre reţeaua care-i racolase. Informaţiile au ajuns şi la procurorii care anchetează, din 2004, moartea unui băiat pe câmp la Ciolpani. Copilul avea 11 ani, iar medicii legişti au stabilit că fusese abuzat sexual. Pe baza informaţilor strânse în ultimul an, criminaliştii au făcut adevărate hărţi relaţionale şi au declanşat ancheta care astăzi conduce la ipoteza că zeci de copiii, fie instituţionalizaţi, fie din familii dezorganizate, sunt folosiţi de clientela cu înclinaţii homosexuale din Capitală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii