Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber La nici şase luni de la groaznicul incident - Supravieţuitorul tragediei de la Tuzla, „ascuns" de armată în Afganistan?!

ro

10 Jan, 2011 12:25 1516 Marime text

Maistrul militar Marius Nazare, unul dintre cei doi supravieţuitori ai accidentului aviatic de la Tuzla, din vara anului trecut, pleacă, astăzi, în Afganistan. Chiar dacă acesta era grav rănit în urmă cu doar jumătate de an, el fiind internat în spitalul militar din Capitală cu politrautisme şi arsuri pe 10 la sută din suprafaţa corpului, în mod cu totul surprinzător, Nazare s-ar părea că a îndeplinit toate condiţiile de a pleca într-un teatru de operaţiuni din afara ţării.

Informaţia a fost confirmată şi de purtătorul de cuvânt al Forţelor Navale Române, Dragoş Ichim, care ne-a declarat că Marius Nazare va face parte dintr-un detaşament de şapte militari de la Constanţa care va pleca în misiune.

Surse din Forţele Navale Române ne-au declarat însă, sub protecţia anonimatului, că Nazare este oarecum „ascuns" în Afganistan, pentru a sta cât mai departe de familiile colegilor lui care au murit în vara lui 2010, în accidentul aviatic de la Tuzla, şi care nu sunt împăcate absolut deloc cu rezultatele anchetei.

În tragedia de la Tuzla, şi-au pierdut viaţa 12 militari. Singurii supravieţuitori au fost Marius Nazare şi pilotul Daniel Bâlsanu.

www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii