Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Jaf la o casă de pariuri de pe Bulevardul Soveja

ro

27 Jan, 2011 12:25 1165 Marime text

O casă de pariuri din Constanţa a fost jefuită, ieri dimineaţă, de un tânăr cu identitate necunoscută. Culmea, el nu a ameninţat-o pe vânzătoare, dar aceasta s-a speriat atât de tare încât i-a dat toţi banii pe care-i avea în casă!

Totul s-a întâmplat, ieri dimi-neaţă, în jurul orei 9,30, când poliţiştii de la Secţia 4 au fost anunţaţi prin Serviciul Unic de Urgenţă 112, de către chiar angajata societăţii, că a fost jefuită.

Incidentul a avut loc la nici jumătate de oră de la deschierea programului. Ea a povestit poliţiştilor că un individ necunoscut a intrat în unitate şi, profitând că uşa de protecţie a spaţiului angajatei nu era asigurată, a intrat, i-a cerut fetei suma de bani pe care o avea în sertar, aproximativ 4.200 de lei, după care a fugit. Angajata societăţii care deţine casa de pariuri a declarat oamenilor legii că nu a fost ameninţată şi nici nu a fost lovită, ci că, pur şi simplu, s-a speriat şi a făcut ce i-a cerut hoţul.

Individul care a pus la cale spargerea este foarte posibil să fi „vizitat" în prealabil locul şi să fi profitat de faptul că societatea comercială nu era prevăzută cu camere de supraveghere.

A existat totuşi un buton de panică, ce a fost acţionat de angajata casei de pariuri, dar după ce individul a luat-o la sănătoasa, la faţa locului deplasându-se angajaţii unei firme specializate de pază. Prea târziu însă pentru a prinde făptaşul!

Semnalmentele suspectului furnizate de angajată poliţiştilor sunt: înălţime 1,70 - 1,75 metri, constituţie atletică, îmbrăcat cu o geacă neagră, pantaloni de culoare neagră, pe cap purta un fes, iar în jurul feţei posibil înfăşurat un fular.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii de la Secţia 4 în vederea identificării făptaşului.

www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii