Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Cinci butelii au explodat la vila familiei Iuruc, de pe bulevardul Mamaia

ro

16 Sep, 2010 14:02 1177 Marime text

Pagubele provocate se ridică la aproximativ 200.000 de lei

Şase autospeciale au intervenit, ieri, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o vilă aflată în construcţie, de pe bulevardul Mamaia, din Constanţa. Misiunea pompierilor a fost cu atât mai dificilă cu cât focul a fost la înălţime, iar de jur împrejur se aflau un restaurant, o vulcanizare, alte imobile de locuit şi liceul Energetic.

Nu mai puţin de cinci butelii au explodat, patru pe acoperiş şi una la subsolul clădirii. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea" Constanţa a solicitat ajutorul SC Consal Trade Constanţa, care a împrumutat o maşină de intervenţie cu scară rabatabilă, pentru ca pompierii să poată lupta mai eficient cu flăcările.

O femeie care se pare că era diriginte pe şantier, Mariana Paulina, de 51 de ani, a suferit un atac de panică, ea fiind preluată de medicii unui echipaj SMURD.

Specialiştii din cadrul ISU Dobrogea spun că focul a fost provocat de flacăra deschisă de la o serie de arzătoare defecte pe care cei care lucrau la ridicarea clădirii le foloseau. Flăcările au produs stricăciuni în toată clădirea, dar cel mai mult la mansardă şi etajul trei. De asemenea, a mai fost afectată de incendiu terasa care se afla în imediata apropiere şi au fost avariate de jar şi cenuşă două autoturisme parcate lângă clădire.

Paguba produsă se ridică la aproximativ 200.000 de lei, iar bunurile care au fost salvate de pompierii constănţeni se ridică la 1.200.000.000 lei.

www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii