Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Autostrada Soarelui are drum liber până la Constanţa

ro

29 Dec, 2010 05:26 956 Marime text

Ultima şedinţă de fond funciar pe anul 2010 a avut ca scop deblocarea problemelor legate de punerea în posesie pe amplasamente din mai multe localităţi prin care va trece Autostrada Soarelui.

Potrivit prefectului Claudiu Palaz, în cadrul întâlnirii care a avut loc ieri au fost soluţionate o serie de probleme, multe dintre ele minore, dar care împiedicau bunul mers al lucrărilor la obiectivul amintit. De la ultima şedinţă de fond funciar la care au participat şi factorii implicaţi în derularea lucrărilor la autostradă şi până în prezent au fost soluţionate o serie de probleme, după cum a ţinut să precizeze reprezentantul Guvernului în teritoriu, ceea ce reprezintă un pas important.

Următoarea şedinţă de fond funciar care va avea loc în ianuarie şi la care vor participa din nou factorii decizionali implicaţi în construirea autostrăzii va fi şi un moment de bilanţ, când se vor contoriza atât problemele ridicate, cât şi rezolvările găsite.

Următorul pas va fi, după cum a precizat prefectul Claudiu Palaz, verificările pe teren. „După rezolvarea problemelor ridicate de constructori, vom merge să urmărim şi respectarea graficelor de lucrări, în teren, împreună cu presa", a spus prefectul.

Singurele probleme care nu vor putea fi rezolvate până la finalul lunii ianuarie 2011, dar pentru care s-au identificat deja soluţii, vor fi cele legate de suprapunerea de terenuri de la Cernavodă şi amplasarea unor conducte de gaz, petrol, pe suprafeţe de teren pe care va trece porţiunea de şosea de centură a Constanţei. Acestea presupun o perioadă mai mare de lucru.

www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii