Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de seară Un Matiz a fost spulberat de o Ambulanţă în intersecţia de la Kaufland

ro

13 Apr, 2011 11:59 1069 Marime text

O Ambulanţă a lovit în plin un Matiz în intersecţia de la Kaufland. Din primele cercetări reiese că şoferiţa aflată la volanul Matizului ar fi încercat să întoarcă pe linia continuă.

UPDATE Poliţiştii spun că vina pentru producerea accidentului îi aparţine şoferiţei care a încercat să întoarcă pe linia continuă. Conducătoarea auto şi Ion Armeanu, şoferul ambulanţei, au fost testaţi cu aparatul Drager. Testarea a arătat că niciunul dintre ei nu băuse înainte de a urca la volan.

UPDATE „Ambulanţa substaţiei Mangalia nu transporta niciun pacient. Plecase de la Spitalul Judeţean Constanţa şi se îndrepta spre bază", a declarat Marian Beciu, medicul coordonator al staţiei de Ambulanţă Constanţa, care în momentul producerii accidentului se afla în zonă. El spune că şoferiţa a suferit politraumatisme şi a fost transportată la Spitalul Constanţa.

Accidentul s-a produs în jurul orei 20.30, în intersecţia din zona ICIL. Un autoturism marca Matiz a fost spulberat de o ambulanţă.

Conducătoarea auto aflată la volanul Matizului înmatriculat CT 07 EGR a suferit răni uşoare, ffiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri.

Poliţiştii încearcă să afle dacă Ambulanţa avea pornite semnalele acustice. Se ştie numai că nu era în misiune. Lăsase un pacient la spital şi se îndrepta spre Mangalia.

http://www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii