Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de seară Un constănţean a sărit cu dinţii la gâtul unui poliţist bucureştean

ro

11 Aug, 2011 11:47 728 Marime text

O patrulă a Poliției Locale a Municipiului București a surprins în flagrant un hoț care încerca să sustragă mai multe obiecte din fostul restaurant Cireșica, aflat pe bulevardul Regina Elisabeta. A fost somat să se oprească şi reţinut de oamenii legii.

A fost identificat ca fiind Mihai Daniel S., de 26 de ani, din Constanţa. Tânărul a fost destul de supărat că a fost prins în flagrant şi ca să se răzbune a sărit să-l muşte de gât pe unul dintre poliţiştii care l-au prins.

El le-a spus anchetatorilor că s-a dus la București „să dea lovitura". În câteva zile, hoțul a fixat ținta: restaurantul Cireșica din centrul Capitalei, închis de mai mulți ani. În noaptea de marți spre miercuri, tânărul a decis să acționeze - și-a scos ciorapii, și i-a tras pe mână să nu lase amprente și a spart un geam al restaurantului.

La ora 03.30, când se pregătea să fugă cu un aparat de cafea, a fost prins de o patrulă din cadrul Serviciului de Intervenție al Poliției Locale a Municipiului București.

În primă fază, el le-a spus poliţiştilor că tocmai văzuse o persoană care încerca să sustragă obiecte din interiorul restaurantului și încerca să intervină. Oamenii legii nu l-au crezut, iar când au vrut să-i pună cătuşele constănţeanul a încercat să riposteze și să îl lovească pe unul din polițiștii locali.

A fost imobilizat imediat. Nu s-a mulţumit cu protestul şi a mai încercat un atac: cu cătușele la mâini a sărit pe unul din agenți și a încercat să îl muște de gât. A reuşit să îl rănească superficial pe agent. Mihai Daniel S. a fost predat polițiștilor de la Secția 17.

http://www.adevarul.ro/locale/constanta/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii