Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevarul de seara Ultimul weekend de vară. Vezi ce vedete vin pe litoral

ro

27 Aug, 2010 13:45 1123 Marime text

Cluburile de fiţe din Mamaia La Mania, Kudos Beach şi IpaNera îşi închid sezonul de petreceri. Astfel, sâmbătă La Mania organizează un Closing Party, cu Rhadoo, Petre Inspirescu şi Raresh, adica Arpiar.

Cei trei artişti vor închide pentru al treilea an consecutiv sezonul estival de party în La Mania. Petrecerea începe la ora 01.00, preţul unui bilet de intrare este 30 de lei.

Kudos Beach a programat începând din această seară petreceri cu Adrian Eftimie, Rosario Internullo şi Mahony.

De asemenea, IpaNera din Mamaia (zona barieră Năvodari) încheie sezonul cu două nopţi de petrecere, avându-l la pupitru de mixaj pe DJ Bully.

Daniela Crudu, agent FBI

Club Bellagio din Mamaia organizează în această seară FBI Party. Este vorba despre o petrecere al cărei punct culminant este o prezentare de modă, iar invitată specială este Daniela Crudu. Evenimentul are loc după miezul nopţii.

Concert Elena Gheorghe

În această seară, de la ora 22.00, Elena Gheorghe va susţine un concert în Summer Crush Mamaia. Iar sâmbătă, în acelaşi club, vor veni băieţii de la Fly Project. De muzică se va ocupa şi DJ Kokko.


Grasu XXL, în Mamaia

În  Traffik Club & Lounge din staţiunea Mamaia, are loc sâmbătă un concert live susţinut de Grasu XXL. Ultimul single semnat Grasu XXL se intitulează „Azi nu“ şi este un featuring cu Guess Who. Biletul de intrare costă 20 lei.

Dj Kristina, în Neptun

DJ Kristina Vixen va mixa în această seară în Club Vision din Neptun. Cristina Hemei (pe numele său real) a debutat în 2007 alături de alte două dj-iţe cu care a lansat proiectul „Ladies on fire“.

Liviu Vârciu o caută la Mamaia pe Miss Hostess

În cadrul unei caravane, se va alege cea mai bună candidată la profesia de hosting. Astăzi, de la ora 18.00, la Hotelul Laguna din stațiunea Mamaia va avea loc preselcția zonală. Juriul este format, printre alții, din Adina Buzatu și Tania Budi. Cu acest prilej, Dana Nălbaru va susține un concert cu piese de pe noul său album „Love“, iar Daniel Onoriu, campionul național la viteză, va fi și el prezent pentru o demonstrație de îndemânare auto, unde l-a provocat să-l ia copilot pe primarul Radu Mazăre. Spectacolul din stațiunea Mamaia este prezentat de Liviu Vârciu.

Concert Omul cu Șobolani, în Vamă

Formația Omul cu Șobolani va susține un concert sâmbătă, în clubul The Stage, din Vama Veche. În 13 ani de activitate, trupa a lansat șapte albume, ultimul fiind „Dansăm legați la ochi cu spatele la zid”, apărut în anul 2009.

Ultimul târg handmade al verii

Friends & Co. Bar, din Constanța, organizează în perioada 28 - 29 august ediția de sfârșit de vară a târgului de haine, obiecte și accesorii handmade The Back Of My Closet. Târgul va putea fi vizitat între orele 10.00 și 18.00, urmând să se desfășoare atât pe terasă, cât și în interiorul barului.

Holograf și Pasărea Colibri, la Constanța

De vineri, începând cu ora 14.00, într-un spațiu special amenajat de la Poarta 1 Constanța, încep Serbările Timișoreana. În fiecare seară după ora 20.00 și până duminică, vor avea loc concerte în aer liber și cu intrare gratuită. Astfel, vineri concertezăa Zob și Cargo, sâmbătă vor urca pe scenă Zero şi Holograf, iar duminică - Pasărea Colibri.

www.adevarul.ro/locale/constanta/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii