Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de seară Scandal în centrul Constanţei. A tras cu pistolul în plină stradă

ro

10 Aug, 2011 11:46 983 Marime text

Doi bărbaţi din Constanţa, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, s-au certat în plină stradă. La un moment dat, Vasilică Marta (34 de ani) a scos un pistol cu aer comprimat şi a tras spre Iaşar Asan (32 de ani), supărat din cauza unor conflicte mai vechi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, Gelu Manolescu, a declarat că incidentul s-a produs pe strada Sabinelor, din Constanţa, iar vecinii care au asistat la cearta dintre cei doi bărbaţi au sunat la 112. Vasilică Marta şi Iaşar Asan nu sunt la prima altercaţie, având conflicte mai vechi. Martorii spun că Marta Vasilică s-a supărat aseară din cauza faptului că doi copii i-au lovit maşina cu mingea.

Aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, cearta dintre cei doi s-a transformat într-o bătaie. Vasilică Marta avea un pistol cu aer comprimat şi a tras spre Iaşar Asar, acesta ajungând la spital cu traumatism cranio-cerebral.

În urma cercetărilor, s-a constatat că Vasilică Marta nu deţine permis de port armă. „Arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar cercetările se desfăşoară pentru a se stabili în concret împrejurările desfăşurării evenimentului", a declarat Gelu Manolescu.

http://www.adevarul.ro/locale/constanta/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii