Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară S-a sinucis de Ziua Îndrăgostiţilor!

ro

15 Feb, 2011 12:17 1388 Marime text
Corpul neînsufleţit al unei femei a fost găsit în această după-amiază pe strada Ecoului din Constanţa. Se pare că este vorba de o sinucidere.

UPDATE ora 19.40 Alexandru Mincu, iubitul femeii care s-a aruncat de la etajul şase şi a decedat, este fiul lui Marin Mincu, critic literar şi fost decan al Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, decedat în 2009.

UPDATE ora 19.15 Alexandru Mincu se îndreaptă către Secţia 1 Poliţie, pentru a da declaraţii.

UPDATE ora 19.00 Proprietarul apartamentului unde locuia femeia care s-a sinucis, Elena Hl., se numeşte Alexandru Mincu (40 de ani). El este iubitul femeii şi spune că nu-şi poate explica gestul ei: „Nu am înşelat-o niciodată. Nu vedeţi că totu-n jur este un cimitir?!".

Femeia era îmbrăcată în haine de casă. Cu toate acestea locatarii blocurilor din zonă au declarat poliţiştilor că nu o cunosc.

UPDATE ora 17.55: Femeia care s-a sinucis avea 37 de ani şi locuia alături de iubitul său, profesor universitar, în apartamentul de unde s-a aruncat în gol. Bărbatul plecase la Bucureşti pentru a duce la facultate o rudă apropiată, iar în momentul în care s-a întors acasă aflat despre gestul necugetat al iubitei sale. Omul a descoperit un bilet de adio pe care era femeia a aşternut câteva rânduri înainte de a se sinucide: „I-am dat lui sufletul meu, dar el l-a dat altcuiva"

Update ora 14.30: Poliţiştii au bătut din uşă şi uşă şi au descoperit că femeia locuia la etajul 6 al unui bloc din zonă. Identitatea ei nu a fost încă descoperită iar oamenii legii nu ştiu dacă s-a sinucis sau nu. La faţa locului se află criminaliştii Poliţiei.

Update ora 15.00: „Mergem în principal pe varianta sinuciderii. Are o mică hemoragie la gură care ar putea indica că are organele interne afectate. Nu i-am stabilit încă identitatea", a declarat Lucian Dinulescu, comandantul Secţiei 1 Poliţie. Corpul neînsufleţit al tinerei a fost ridicat de lângă bloc de angajaţii Morgii Cimitirului Central. Apartamentul, unde bănuiesc poliţiştii că locuia necunoscuta, este încuiat însă fereastra din termopan este deschisă.

Update ora 15.30: „O vedeam în fiecare dimineaţă plimbând căţelul în faţa blocului. Nu prea ne mai cunoaştem vecinii pentru că în ultimul timp s-au vândut foarte multe apartamente în bloc", a declarat Aureşia Şpanache (57 de ani) una dintre locatarele blocului de pe strada Ecoului.

www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii