Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de seară Răsturnare de situaţie în cazul tragediei de la Constanţa

ro

07 Jul, 2011 11:45 964 Marime text

Scenă înfiorătoare într-un cartier populat al Constanţei: un tânăr a fost găsit astăzi cu gâtul tăiat, iar anchetatorii cred că bărbatul premeditase să îşi ucidă iubita şi să se sinucidă.

Scene de coşmar într-un imobil din cartierul constănţean Abator: un tânăr a fost găsit, ieri după-amiază, într-o baltă de sânge de vecini. Ancheta a fost demarată după ce un locatar din zonă a sunat la 112, anunţând că o femeie, aproape dezbrăcată, a sărit de la etajul 1 al imobilul de pe strada Vasile Marcovici.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au găsit un peisaj cumplit: un tânăr, identificat ulterior drept Vasile Cristea (27 de ani), era prăbuşit într-o baltă de sânge între dormitorul şi bucătăria locuinţei. Lângă el se afla un cuţit de bucătărie. Femeia care sărise pe geam se numeşte Monica Maican (27 de ani), iubita lui Cristea.

Ea a fost dusă la spital în stare de şoc. Medicii au spus că femeia suferise câteva traumatisme, probabil cauzate de impactul cu solul atunci când a sărit pe fereastră, şi tăieturi superficiale la ambele mâini.

Are jugulara tăiată

Monica Maican le-a spus oamenilor legii că tânărul mort era iubitul ei, cu care avea o relaţie de aproximativ un an.

În urmă cu o săptămână cei doi s-au certat. Miercuri, tânărul a sunat-o şi a rugat-o să vină să stea de vorbă. Tânăra a mai susţinut că i-a spus lui Cristea că nu vrea să mai aibă de-a face cu el, iar iubitul s-a înfuriat şi a vrut să o ucidă.

Iniţial anchetatorii au suspectat că au de-a face cu o crimă însă s-au elucidat când au găsit, notate pe un colţ de hârtie, câteva rânduri fără şir.

http://www.adevarul.ro/locale/constanta/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii