Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară Patru persoane rănite într-un accident rutier

ro

11 Feb, 2011 17:14 847 Marime text
Un accident rutier s-a produs în urmă cu puţin timp pe strada Unirii din Constanţa. Poliţiştii spun că accidentul s-a petrecut după ce unul dintre şoferi nu a acordat prioritate.

UPDATE ora 16.57: În momentul în care cele două maşini s-au ciocnit, autoturismul marca Peugeot era la un pas de a intra într-o casă de schimb, aflată la intersecţia străzilor Zorelelor şi Unirii, locul în care s-a petrecut accidentul.

Ionela Fătescu (24 de ani), vânzătoarea de la ghişeul casei, a tras o sperietură groaznică. Ea a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Tânăra Ionela Fătescu era în stare de şoc

„Stăteam liniştită, iar, apoi, am auzit o bubuitură puternică. M-am speriat foarte tare şi m-am ascuns sub ghişeu şi am început să ţip", rememorează tânăra momentele de panică prin care a trecut.

În accident au fost implicate două autoturisme: un Peugeout şi un Mercedes.

Accidentul s-a produs din cauza conducătorului auto al Peugeot-ului

Patru persoane au fost rănite şi transportate cu ambulanţele la Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa. În Peugeout se aflau un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 75 de ani iar în Mercedes două tinere de 19 şi respectiv 22 de ani. Se pare că vina pentru producerea accidentului îi aparţine şoferului Peugeout-ului care nu a acordat prioritate.

În Mercedes se aflau două tinere de 19 şi, respectiv, 22 de ani

Pe strada Unirii se produc frecvent accidente rutiere pentru că nu există decât câte o bandă de circulaţie pe sens. Practic, din cauza maşinilor parcate pe ambele părţi ale străzii şoferii sunt nevoiţi să circule pe mijlocul şoselei.

www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii