Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară Moartea misterioasă a unui student din Constanţa - Prietenii nu cred în varianta sinuciderii

ro

03 Feb, 2011 11:52 1381 Marime text

Bogdan Sâmpetru (22 de ani) a fost găsit aseară mort sub podul de la Agigea. Moartea tragică ridică nenumărate semne de întrebare: tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio.

Vestea a căzut ca un trăznet asupra prietenilor băiatului alertaţi de mama lui Bogdan, care i-a sunat, rând pe rând, să întrebe dacă ştiu ceva de el. „Ne-a zis că Bogdan a plecat pe la 11 la facultate să vadă nişte liste. Şi-a lăsat mobilul şi portofelul acasă, iar părinţii s-au îngrijorat când nu a mai dat nici un semn de viaţă", a povestit Andrei Marius Alexandru (21 de ani), prietenul lui Bogdan.

Și-a serbat ziua în avans

Prietenii lui nu cred că nici un chip în varianta sinuciderii. „Sâmbătă seara a fost în club cu prietenii, a dat de băut pentru că venea ziua lui de naştere. Avea o prietenă nouă, era vesel, nu a spus nimic care să ne îngrijoreze. Chiar se pregătea să meargă să îşi viziteze fratele în Spania. Duminică a vorbit cu nişte prieteni şi au stabilit să plece la Botoşani, pentru că Bogdan făcea parte din galeria echipei de fotbal Farul", a mai afirmat Andrei.

Nimeni nu crede că Bogdan ar fi avut vreun motiv să se sinucidă. „Nu se certase cu prietena lui. Nu lua droguri, nici măcar ţigări normale nu fuma. Era o fire extraordinar de veselă. Ne gândim să nu fi fost ameninţat sau să fie altceva la mijloc", crede Andrei.

UPDATE: Prietenii lui Bogdan Sâmpetru s-au adunat la Morga Cimitirului central unde se află corpul neînsufleţit al studentului. „Poate a fost un moment de rătăcire. Nu putem să înţelegem cum şi de ce ar fi făcut aşa ceva. Era sufletul petrecerii, era vesel, îşi dorea să ajungă navigator. Nu avea probleme la facultate, nu ne putem imagina de ce ar fi vrut să se sinucidă", au afirmat prietenii săi.

www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii