Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară Două persoane rănite în urma unei explozii la bordul unei nave

ro

24 Jan, 2011 12:09 1018 Marime text
O explozie a avut loc în această după-amiază în Portul Constanţa, la bordul unei barje. Nu a fost necesară prezenţa pompierilor. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje de la Ambulanţă.

UPDATE ora 18.17: Incidentul s-a produs pe o barjă care staţiona între Dana 90 şi Terminalul de containere. Cei doi muncitori care au fost răniţi realizau o sudură la un tanc. „În timp ce lucrau s-a produs explozia, iar cei doi au fost aruncaţi în apă. Unul dintre ei a suferit fracturi la membrele inferioare, iar celălalt la coloană. În momentul de faţă, cei doi sunt la spital şi primesc îngrijirile medicale necesare. Noi ştim că sunt în afara oricărui pericol", a declarat şeful Autorităţii Navale Române, Paul Brânză.

Marian Becheanu, Inspectorul şef pe probleme de sănătate şi securitate din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa spune că nava la bordul căreia s-a produs deflagraţia aparţine Companiei Navrom Galaţi, iar cei doi muncitori erau angajaţi ai Navconsult Galaţi. „Nu ar fi prima dată când Navconsult furnizează mână de lucru la Navrom Galaţi. Mâine vom face o anchetă mai amănunţită să vedem care a fost cauza producerii deflagraţiei", a mai spus Becheanu.

UPDATE 17.37 - „Am îneţeles că explozia s-a produs în Dana 90. Am trimis o şalupă acolo şi aştept să îmi comunice condiţii în care s-a produs. Deocamdată nu avem mai multe date", a declarat şeful Autorităţii Navale Române, Paul Brânză.

Reprezentanţii Ambulanţei spun că nu sunt morţi, numai două persoane au suferit fracturi la membrele inferioare.

www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii