Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:02 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară Criminalul Giani Deli-Iorga „este un tip care ştie să se controleze foarte bine"

ro

19 Jan, 2011 11:54 688 Marime text

După cinci zile de evaluări şi teste, specialiştii sunt aproape de a stabili dacă Deli-Iorga a avut sau nu discernământ în momentul în care i-a ucis pe soţii Garoafă din Cernavodă.

UPDATE După ce a primit un nou termen de judecată, Giani Deli-Iorga a fost adus din nou la Clinica de Psihiatrie din Palazu Mare. Bărbatul a coborât încătuşat din duba Poliţiei şi a spus abia şoptit că s-a săturat de regimul de detenţie.

Constanţa: Avocata lui Giani Deli-Iorga se dă rănită VIDEO

Rezultatele preliminare ale evaluării psihice şi psihologice realizate de medicii legişti arată că Giani Deli-Iorga, criminalul din Cernavodă, este un tip care ştie să se controleze foarte bine şi dă dovadă de un calm ieşit din comun.

Asasinul de la Cernavodă vrea să fie liber

„Subiectul a fost cooperant şi pare că regretă faptele comise", a declarat legistul Mihai Onciu, şeful comisiei de evaluare. El spune că a solicitat serviciului de probaţiune din cadrul Parchetului un referat de evaluare cu ruta profesională şi educaţională a lui Deli-Iorga. Legiştii vor să afle mai multe şi despre relaţia pe care o avea Deli-Iorga cu membrii familiei sale. „Sperăm să discutăm şi cu mama lui. Putem stabili cum a evoluat şi s-a dezvoltat subiectul", a mai spus Onciu.

www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii