Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară Copil mort în accident rutier

ro

11 Jan, 2011 12:07 1004 Marime text

Un copil a fost victima unui grav accident de circulaţie în această seară, fiind lovit de o maşină la intersecţia străzilor I.G Duca şi Călugăreni.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

UPDATE ora 20.15:
Şoferul se numşte Andrei Dascălu (24 de ani), iar victima se numşte Ismail Isein Geamet. Traficul în zonă a fost blocatmai bine de ojumătate de oră de rudele băiatului. Polițiștii au spus ca vina pentru producerea accidentului este a copilului care a trecut strada fără să se asigure.

UPDATE ora 20.10: Peste 100 de persoane sunt adunate la locul accidentului. Rudele băiatului mort vor să îşi facă dreptate singure. Şoferul a fost luat imediat de la faţa locului pentru propria siguranţă. Rudele victimei ameninţă că vor merge laPoliţie unde se află în acest moment şoferul şi îl vor scoate pe acesta cu forţa afară pentru a-l face să plătească pentru fapta sa.

Din primele cercetări se pare că minorul a sărit în faţa maşinii, o Honda neagră, cu numărul de înmatriculare B 73 EOS, la interesecţia străziilor Călugăreni şi I.G.Duca. La faţa locului se află un echipaj SMURD care a încercat să acorde primul ajutor copilului, însă micuţul a murit.

www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii