Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară Constanţa - S-a deschis sezonul la furat de porci de Crăciun!

ro

08 Dec, 2010 12:18 1140 Marime text

O bandă de tâlhari a furat și măcelărit 24 de porci din ferma fostului primar din Ciocârlia de Sus. Hoții au lăsat un bilet în care promit să împartă prada cu săracii.

Poliţiştii constănțeni sunt pe urmele hoţilor care în noaptea de sâmbătă spre duminică au furat zeci de porci din ferma lui Nicolae Marghiol, fostul edil din Ciocârlia de Sus.

Nelegiuiţii au acţionat repede: au spart zidul ridicat în locul unei ferestre şi au sacrificat animalele chiar în crescătorie, apoi au aruncat capetele porcilor în spatele clădirii. Poliţiştii spun că hoţii s-au folosit de două frânghii pentru a încărca într-o dubiţă cei 24 de porci furaţi.

„Vrem să fim şi noi bogaţi. O să dăm şi la săraci"

Cei doi paznici tocmiţi să păzească animalele nu au fost alertaţi de zarva făcută de hoţi. „Nu mai dormisem de trei zile când au fost furaţi porcii. Nu am auzit nimic", se disculpă George Grigoraş, unul dintre paznici. „Celălalt paznic mi-a spus că n-a ieşit pentru că afară ploua", se plânge păgubitul Nicolae Margiol. Înainte să dispară în noapte, tâlharii au lăsat şi un bilet.

George Grigoraş, unul dintre paznicii fermei

„Ţi-am furat porcii pt că dumneata eşti bogat. Vrem să fim şi noi bogaţi. O să dăm şi la săraci. Mulţumim!!!", este mesajul lăsat de hoţi pe o bucată de hârtie pătată de sânge. „Hoţii ăştia se cred haiduci şi fură de la mine. Şi anul trecut m-au lăsat fără porci", se revoltă fost primar.

www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii