Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară Constanţa - Interlopul Beinur, finul lui Nicu Gheară, a fost „săltat" pentru şantaj

ro

13 Oct, 2010 11:45 1245 Marime text
Operaţiune de amploare a DIICOT: mai multe percheziţii au fost efectuate azi-dimineaţă în Constanţa, Sibiu şi Bucureşti. Printre persoanele reţinute se numără Nuredin Beinur.

Procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, sprijiniţi tehnic de ofiţeri ai Serviciului Român de Informaţii, împreună cu lucrători din structurile Inspectoratului General al Poliţiei Române, au desfăşurat simultan un număr de 19 percheziţii domiciliare în mai multe locaţii din Constanţa, Mangalia, Ilfov, Bucureşti, Sibiu. Acţiunea viza identificarea de persoane suspectate că se ocupau cu şantajul şi traficul de persoane.

Acţiunea se înscrie în cadrul cercetărilor care se desfăşoară cu privire la membrii „clanului Nuredin" şi vizează săvârşirea de infracţiuni grave, precum şantaj, abuz în serviciu, evaziune fiscală, delapidare şi ultraj contra bunelor moravuri.

Beinur este cunoscut drept capul lumii interlope din Mangalia, fiind patron de localuri de agrement. A fost implicat în numeroase scandaluri violente de-a lungul timpului, fiind considerat cel mai influent afacerist din sudul litoralului.

Nuredin Beinur este finul cunoscutului Nicu Gheară.

www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii