Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară Constanţa - Fiul fostului poliţist Saragea- trei dosare penale în două zile

ro

26 Nov, 2010 11:44 1738 Marime text

Florin Saragea (26 de ani) este cercetat pentru că a condus un autoturism deşi avea permisul suspedat, pentru ameninţare şi violare de domiciliu, rele tratamente aplicate copilului, dar şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Marţi seară, soacra tânărului l-a reclamat că a intrat cu forţa la ea în casă şi l-a luat pe propriul fiu. Sofia Drăgan le-a spus poliţiştilor că Saragea a dus copilul de un an şi jumătate în Techirghiol, la casa părinţilor săi. Ajunşi la locul indicat, poliţiştii au găsit micuţul, pe care i l-au încredinţat mamei.

Miercuri dimineaţă, scandalul a continuat când poliţiştii au mers la casa în care locuiesc soţia şi soacra tânărului de 26 de ani. Oamenii în uniformă l-au găsit pe Saragea în faţa casei din care, cu o noapte în urmă îşi luase copilul. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

„Blindat" cu legitimaţii

Deşi avea deja un dosar penal pentru că a condus cu permisul suspendat, poliţiştii l-au prins din nou pe Saragea la volanului unui autoturism. În maşina tânărului au fost găsit pistolul deţinut legal de bărbat, dar şi două cartuşe de un alt calibru, care nu se potriveau armei.

În plus, printre lucrurile tânărului de 26 de ani au fost găsite o legitimaţie emisă de Asociaţia de Luptă Antidrog A.M.A şi o alta, cu sigla Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa. Pe aceasta din urmă este trecută şi fundaţia „Ordinea Publică" Constanţa şi îl atestă pe Saragea ca agent publicitar.

„Oricine îşi poate face o fundaţie şi poate emite legitimaţii. Este responsabilitatea fiecăruia ce face mai departe cu legitimaţia", a declarat Dumitru Catană, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa. În asociaţia de luptă împotriva drogurilor, Saragea s-a înscris în urmă cu mai puţin de trei luni, în baza unei recomandări.

www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii