Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de seară Academia Hagi, lider la Talent Cup, după două meciuri

ro

18 Aug, 2011 11:46 901 Marime text

Echipa Under-17 a lui Gică Hagi a remizat în a doua partidă a turneului de la Constanţa, ocupând în continuare locul întâi în clasament. Astăzi, în ultimul meci, dobrogenii întâlnesc Real Madrid.

Academia Hagi a înregistrat un rezultat de egalitate, 0-0, aseară, cu Kashima Antlers (Japonia), în a doua partidă susţinută la „Talent Cup", turneul internaţional Under-17 care se dispută pe stadionul „Farul" din Constanţa.

Elevii lui Cristian Cămui şi Mugurel Cornăţeanu au jucat în formula: Şerban - Bălaşa, Ţâru, Puţanu, Mitache - Nikolov, Boitoş (31 Vasile; 73 Tănase), Iancu (65 Ciochină) - Mihai (31 Păiuş), Farin (38 Luiz Carlos), Vână.

„După victoria cu 3-0 contra lui Inter Milano, din primul meci, acum am făcut o partidă mai slabă. Nci japonezii nu au jucat strălubit. Probabil efortul depus în prima zi şi-a spus cuvântul. E greu, sunt copii şi au simţit oboseala. Ne aşteptam la mai mult, dar acesta e fotbalul. Am jucat bine în apărare şi la mijloc, dar ofensiv am fost lenţi, am creat prea puţin şi am suferit", a declarat Gică Hagi.

La partidă a asistat şi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, care a avut cuvinte de laudă la adresa „Regelui". „E extraordinar ce face Gică prin acest turneu", a spus „Naşul".

Inter, două autogoluri într-o repriză

Cu patru puncte în două meciuri, Academia Hagi se menţine liderul clasamentului, la egalitate cu Kashima Antlers, care are un golaveraj inferior (2-1 faţă de 3-0). Real Madrid e pe trei, cu trei puncte, după victoria de aseară, 4-2 cu Inter Milano, formaţia italiană pierzând ambele meciuri de până acum.

Real şi Inter au oferit o dispută spectaculoasă. Italienii au deschis scorul în minutul 17, prin Monachello, după care au înscris de două în propria poartă (Amoruso 26, Radaelli 32), astfel că Real a intrat cu 2-1 la vestiare, deşi nu a marcat! După pauză, Inter a egalat (Monachello 71), dar spaniolii au punctat apoi de două ori (Martinez 77 - din penalty, Rodriguez 80), impunându-se cu 4-2.

Câştigătoarea „Talent Cup" se stabileşte astăzi, când se joacă Academia Hagi - Real Madrid (ora 19.00) şi Inter Milano - Kashima Antlers (ora 21.00). Imediat după ultima partidă va avea loc festivitatea de premiere.

http://www.adevarul.ro/locale/constanta/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii