Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 45

ro

22 Oct, 2015 00:00 1325 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2301 din data de 23 iunie 2008.

Filişan - „Atacăm abuzurile CL“

Democrat-liberalii ale căror mandate de consilieri municipali nu au fost validate la constituirea Consiliului Local Constanţa, depun, astăzi, acţiune în instanţă, împotriva invalidării mandatului lui Ion Popescu, a validării lui Dănuţ Moisoiu şi împotriva refuzului de a-l valida drept consilier pe Cătălin Filişan.

Citeşte mai departe!

Chinezii şi romii s-au împuşcat pentru prostituate

Conflictul a avut loc pe strada Caraiman, un loc cunoscut ca rău famat, unde prostituatele îşi fac veacul de ani buni. Pentru că şi unii şi alţii refuză să vorbească, anchetatorii nu pot decât să bănuiască adevăratele cauze ale conflictului.

Citeşte mai departe!

„ÎPS Teodosie a fost unul dintre cei mai buni elevi ai mei“

Unul dintre cei mai renumiţi preoţi ortodocşi din lume şi membru al Academiei Româno-Americane, prof. dr. Cezar Vasiliu, a susţinut la Cercul Militar din Mangalia o conferinţă intitulată „Sfinţi şi Sfinţenie - Mitropolitul Nifon al II-lea al Ţării Româneşti, primul canonizat în România“.

Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii