Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 41

ro

17 Oct, 2015 00:00 1386 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2144 din data de 5 decembrie 2007.

Ei stau în blocurile ANL

Astăzi vă prezentăm cine sunt beneficiarii primelor locuinţe ANL repartizate de Primăria şi Consiliul Local Constanţa în decembrie 2002. Facem precizarea că în tabel sunt menţionate funcţiile ocupate la momentul respectiv de beneficiari, majoritatea lor reprezentând clientela politică a autorităţilor publice locale, angajaţi ai primăriei şi ai altor instituţii publice. Veţi găsi pe liste tineri care aveau 45 de ani, angajaţi ai primăriei sau ai firmelor controlate de primar, procurori, directori de regii, avocaţi, fii şi fiice de consilieri, notari, preoţi, poliţişti şi ici-colo, de ochii lumii, câte un instalator sau canalizator.
Citeşte mai departe!

Mărimea porcului de Crăciun pentru funcţionarii CJC variază în funcţie de relaţia cu şefii

Funcţionarii publici din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) vor lua prime mai mari dacă se împacă bine cu şefii. În şedinţa CJC de ieri s-a aprobat fondul de premiere pentru personalul din cadrul aparatului de specialitate al instituţiei. Suma este de 176.902 lei şi reprezintă, conform legii, 5% din fondul total al salariilor pe anul în curs.
Citeşte mai departe!

Cei mai buni sportivi constănţeni ai anului 

În fruntea celor mai buni sportivi constănţeni a fost plasat campionul mondial şi european la gimnastică aerobică, Mircea Zamfir, în timp ce Eliza Samara a fost desemnată cea mai bună sportivă la juniori. În clasamentul seniorilor, cel mai bun sportiv al anului a fost numit gimnastul Mircea Zamfir, de la CS Farul, devansându-l pe înotătorul Răzvan Florea, sportiv calificat la Jocurile Olimpice de la Beijing de anul viitor.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii