Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 40

ro

16 Oct, 2015 00:00 1554 Marime text

Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2051 din data de 17 august 2007.

„Mafia l-a ucis“
Anul trecut, în ziua de 9 iunie 2006, o viaţă a fost curmată brusc. Bogdan Stavre, directorul economic al Univers'All Trading România SRL, s-a aruncat de la etajul trei al blocului în care locuia. Mama lui, Elena Stavre, care îl ştia în baie, îi încălzise mâncarea şi îl chemase la masă. Bogdan nu a apărut. Un minut mai târziu, şase poliţişti de la Secţia 2 au sunat la uşă, întrebând: „De la ce etaj s-a aruncat?“. O istorie desprinsă parcă din filme de groază.
Citeşte mai departe!
 
Bâlciul Marinei din Piaţa Ovidius
Bilanţ de Ziua Marinei: focuri de artificii, concerte „asezonate“ cu bere şi seminţe.
Spectacolul a fost o ocazie fericită şi îndelung aşteptată de speculanţi, pentru etalarea mărfurilor uşoare în faţă constănţenilor şi a turiştilor.
Citeşte mai departe!

Meciul cu Ceahlăul, umbrit de tragedia lui Ben Teekloh
Ghinioanele se ţin lanţ la Farul. După seria de rezultate slabe din primele trei etape, după ce s-au accidentat trei jucători importanţi, a venit şi accidentul nefericit al lui Ben Teekloh. Ieri, în jurul prânzului, în timp ce la FC Farul se pregătea conferinţă săptămânală de presă a antrenorului Constantin Gache, s-a primit o veste şocantă. Mijlocaşul „marinarilor“, liberianul Ben Teekloh, a fost grav rănit într-o explozie a apartamentului în care locuieşte.
Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii