Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 38

ro

14 Oct, 2015 00:00 1358 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2133 din data de 21 noiembrie 2007.

S-a împărţit averea lui Petrică Iordache

Moştenirea lăsată de Petrică Iordache a fost dezbătută, iar succesorii şi-au intrat în drepturi. Fabrica de BCA de la Basarabi, care, la momentul morţii omului de afaceri, avea datorii de peste 18 miliarde de lei vechi, a fost preluată de soţie şi cei doi copii. Desigur, ne referim la procentul de 15% pe care Petre Iordache îl deţinea la SC Eco Block SRL.
Citeşte mai departe!

Peste 1.500 de copaci, plantaţi la iniţiativa City Park Mall

Concretizarea acestui program se va finaliza însă în primăvara anului viitor, când încă 1.000 de copaci (salcâm, catalpă, tamarix, castan şi tei) vor mai fi plantaţi, o parte dintre aceştia chiar în zonele din apropierea noului centru comercial. Potrivit directorului de marketing al Neocity Group, Andreea Hascu, personalul de specialitate al Primăriei a asigurat informaţiile necesare privind selecţia speciilor de copaci şi modalităţile de plantare.

Citeşte mai departe!

Înalta Curte este nemilostivă cu Bucur

Ioan Bucur, şeful suspendat al Poliţiei Transporturi, nu poate părăsi închisoarea. După ce Curtea de Apel Constanţa i-a respins, în urmă cu o săptămâna, cererea de liberare provizorie sub control judiciar, nici Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) nu s-a arătat mai îngăduitoare faţă de soarta poliţistului acuzat de luare de mită.

Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii