Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectiva aniversară. Episodul 29

ro

03 Oct, 2015 00:00 1319 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 1658 din data de 8 mai 2006.

Afacerea „TAB-ul“

Ministerul Apărării Naţionale a organizat, în anul 2000, o licitaţie pentru dezmembrarea şi vânzarea ca fier vechi a câtorva mii de autovehicule şi tehnică de luptă ce urmau să fie casate. Câştigătoare a acestei megaafaceri a fost desemnată societatea comercială Tofan Grup.
Citeşte mai departe!

Căutările marinarilor dispăruţi au fost suspendate

Miercuri noaptea, în jurul orei 22.00, în largul coastelor Africii de Sud s-a scufundat nava „Alexandros T“ # Din echipajul format din 33 de persoane făceau parte şi patru marinari români # Echipele de salvare nu au reuşit să găsească decât şapte supravieţuitori # Din aceştia face parte un singur român, Liviu Băluţă, din Mangalia.
Citeşte mai departe!

Accidentate pe plajă de un motociclist

Două femei din Constanţa au fost accidentate, ieri, pe plaja din staţiunea Mamaia, în timp ce se plimbau. Safta Curlişcă, de 74 de ani, şi Angelica Curlişcă, de 39 de ani, mamă şi fiică, se plimbau pe plajă, în zona restaurantului Flora. În jurul orei 14.00, acestea au fost accidentate de un ATV, condus de un tânăr.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii