Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectiva aniversară. Episodul 28

ro

02 Oct, 2015 00:00 1390 Marime text

Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 1665 din data de 4 mai 2006.

Tunul „Terra Development“

Agenţia imobiliară Terra Development a dat, la sfârşitul anului trecut, un adevărat tun imobiliar * Obiectul tranzacţiei este un imobil situat în stradă Războieni numărul 13 * Vila a fost vândută la un preţ record * Proprietarul, un anume Cristian Manu, a încercat, pe parcursul anului trecut, să-şi vândă casă la preţul de 300.000 de euro.
Citeşte mai departe!
 
Elevii Colegiului „Tomis“ fac practică pentru Cartea Recordurilor
Aproximativ 30 de liceeni au sărit în ajutorul lui Claudiu Belecciu, artistul care vrea să realizeze cel mai înalt castel de nisip din lume. Tinerii sunt elevi ai Colegiului Tehnic „Tomis“ Constanţa şi participă la proiect în perioada de practică. Zilele următoare, organizatorii se mai aşteaptă să primească ajutor din partea voluntarilor de la mai multe organizaţii nonguvernamentale.
Citeşte mai departe!
 
Prejudiciu de sute de milioane de lei, în şantierul din Parcul Tăbăcărie
Persoane neidentificate au pătruns, în noaptea de marţi spre miercuri, în incinta şantierului unde se construieşte mall-ul, în zona Parcului Tăbăcărie. Spre dimineaţă, agenţii de pază au observat că, la una dintre barăcile muncitorilor, unde aceştia îşi depozitau ustensilele de lucru, lacătul a fost spart. În cel mai scurt timp, a fost anunţată conducerea şantierului, iar la faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii de la Secţia 2.
Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii