Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectiva aniversară. Episodul 25

ro

29 Sep, 2015 00:00 1544 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 1496 din data de 17 octombrie 2005.

Bărbulescu, calul troian în Consiliul de Administraţie al Oil Terminal

Reprezentantul Fondului de investiţii Broadhurst Investments se străduieşte de ceva vreme să intre în Consiliul de Administraţie al Companiei Oil Terminal * În şedinţa AGA din luna august, Dan Bărbulescu, reprezentantul companiei ciprioto-americane, a încercat cu procuri ilegale să forţeze intrarea în acest for de conducere.
Citeşte mai departe!

Inspectori din Primărie, cercetaţi pentru abuz în serviciu şi fals intelectual

Administratorul unei societăţi comerciale a fost amendat în mod abuziv de doi angajaţi ai Corpului de Control, pentru nerespectarea unei hotărâri de Consiliu Municipal * Procesul-verbal nu a fost încheiat pe teren, ci la sediul Primăriei *
Doi inspectori din cadrul Corpului de Control al Primăriei Constanţa sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de abuz în serviciu şi fals intelectual, după ce au amendat în mod abuziv administratorul unei societăţi comerciale constănţene.
Citeşte mai departe!

Pistol cu gaze folosit pentru calmarea clienţilor violenţi 

Poliţiştii din Cernavodă au fost sesizaţi vineri noapte de către patronul unei firme din oraş, cu privire la un incident petrecut în barul societăţii pe care o şi administra. În jurul orei 3.30, între cinci dintre clienţii care consumaseră până la acea oră o cantitate considerabilă de băuturi alcoolice, a izbucnit un conflict spontan.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii