Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 7

ro

08 Sep, 2015 00:00 1789 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs. cititorii noştri.
Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentam astăzi trei materiale din ediţia nr. 668 din data de 6 februarie 2003.

Memorialul copiilor ucişi

Artistul plastic Curty Anghel vrea să realizeze un monument care să îi omagieze pe toţi copiii omorâţi în lume, de-a lungul timpului. Acesta poate fi un semnal de alarmă pentru protecţia reală a copiilor fără apărare.
Citeşte mai departe!

Soţ bătăuş, pedepsit să facă striptease

Două cadre medicale de la Spitalul din Medgidia au fost agresate de un individ care voia să-l bata pe cumnatul său, internat, pentru că acesta îi agresase sora. Directorul spitalului a anunţat poliţiştii după ce în incinta secţiei de Radiologie a izbucnit un scandal.
Citeşte mai departe!

Prejudiciu de peste 120 de milioane de lei la SC Chimpex SA

Frica de majorările şi penalităţile de întârziere care se adună în cazul neplăţii la timp a datoriilor către bugetul statului sau în momentul în care s-a constatat un prejudiciu cauzat îi determină pe mulţi dintre cei care iniţial încalcă legea să-şi achite toate datoriile restante.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii