Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 19

ro

22 Sep, 2015 00:00 1730 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.
Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 1216 din data de 18 noiembrie 2004:

Comoara de sub arsenalul Marinei Militare

Axiopolis nu poate fi cercetată pentru că situl este suprapus pe un depozit de muniţii. Cetatea de aur a elenisticii, Axiopolis, este de zeci de ani ascunsă în spatele gardurilor de sârmă ghimpată ale unui depozit militar de muniţii. Importanţa strategică a acestei cetăţi de-a lungul vremii este la fel de mare ca şi cea a depozitului.
Citeşte mai departe!

Preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, nu renunţă la ideea de a pune mâna pe Portul Constanţa şi pe Aeroportul „Mihail Kogălniceanu“ 

Constantinescu susţine că, la acest moment, Guvernul are în vedere mai multe soluţii pentru rezolvarea acestor solicitări, una dintre variantele luate în calcul fiind transformarea acestor instituţii în societăţi pe acţiuni, astfel încât fiecare autoritate locală să devină acţionar.
Citeşte mai departe!

Campania electorală - pro şi contra

Traversăm cu toţii o perioadă electorală lipsită de evenimente deosebite, chiar anostă. Principalele forţe politice sunt lipsite de acţiuni spectaculoase, cu toate că miza este una importantă - puterea. Trebuie remarcat însă faptul că, de această dată, prezidenţiabilul Băsescu se detaşează din nou.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii