Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 13

ro

15 Sep, 2015 00:00 1285 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.
Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 786, din data de 26 iunie 2003.

Mamaia politică

Festivalul de la Mamaia este boicotat chiar de comisia de organizare. Televiziunea naţională nu a semnat contractul de difuzare a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia 2003. TV România 1 nu doreşte sa piardă contracte importante de transmitere a unor evenimente fotbalistice, de dragul retransmiterii evenimentului de pe litoral.
Citeşte mai departe!

Galerii profanate

Un grup de oameni de afaceri obscuri de naţionalitate arabă a pus mâna pe etajele superioare ale imobilului din bulevardul Ferdinand nr. 39 * Imobilul are o istorie aparte, ultima persoană care a locuit în clădire fiind „lămurită“ să predea locuinţa arabilor în urmă cu câţiva ani * Se urmăreşte ca şi parterul imobilului, unde se află Galeria de artă „Amfora“, să intre în posesia oamenilor de afaceri.
Citeşte mai departe!

Bastonul lui Ahile

Războiul dintre şoferi şi poliţiştii de la Circulaţie e vechi de când au fost inventaţi cei din urmă şi se poartă cu arme inegale. Până acum, poliţistul de circulaţie era în avantaj. Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii