Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:40 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 99

ro

24 Dec, 2015 00:00 6611 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3798 din data de 6 octombrie 2014.

Cine sunt şi ce averi au. Oamenii „din umbră“ ai DNA Constanţa

Serviciul Teritorial Constanţa al Direcţiei Naţionale Anticorupţie are în componenţa sa, precum oricare alt serviciu al instituţiei, nu doar procurori, ci şi ofiţeri de poliţie judiciară (cinci număr). Printre aceştia se află şi Marius Daniel Panait, fostul comandant al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa şi fost angajat al Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Constanţa. De asemenea, la malul mării, ofiţerii de poliţie judiciară sunt sprijiniţi în lupta contra corupţiei de doi specialişti, doi grefieri şi un şofer.

Citeşte mai departe!

Finanţare nerambursabilă de 250.000 de lei de la CJC, pentru sărbătoarea Crăciunului 

Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) a publicat un anunţ de participare pentru acordarea de finanţări nerambursabile în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general pe anul 2014. Potrivit anunţului, finanţările nerambursabile se acordă conform bugetului general al Judeţului Constanţa pe anul 2014, aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean nr. 1 din 30 ianuarie 2014, pentru domeniul cultură.

Citeşte mai departe!

Rechizitoriu. Trimitere în judecată Mircea Băsescu şi Marian Căpăţînă

Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, preşedintele României, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei, în stare de arest preventiv, pentru trafic de influenţă. În acelaşi dosar a mai fost deferit Justiţiei şi Marian Adrian Căpăţînă, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de complicitate la infracţiunea de trafic de influenţă. Dosarul se află pe rolul Tribunalului Constanţa, instanţa învestită cu soluţionarea cauzei.

Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii