Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 91

ro

15 Dec, 2015 00:00 2130 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3532 din data de 29 aprilie 2013:

Amintiri au fost, amintiri mai sunt. Trei dobrogeni au condus Serviciul de Informaţii Externe

Potrivit datelor oficiale puse la dispoziţie de Serviciul de Informaţii Externe al României, printre foştii lideri ai instituţiei au fost şi trei dobrogeni: Mihail Moruzov (şef al Serviciului Secret de Informaţii în perioada 12.04.1924 - 13.09.1940), Vasile Vâlcu (şeful Direcţiei I - Informaţii Externe în perioada martie 1954 - 16.12.1955) şi Nicolae Doicaru (şeful Direcţiei I - Informaţii Externe, 1959 - 1963).

Citeşte mai departe!

Un navigator român, blocat în Mauritania. Vezi de ce!

Nava FREE Neptune, care este un cargo de mărfuri, a rămas fără motorină în portul Nouakchott din Mauritania. Echipajul care este format din 17 persoane (un cetăţean român şi 16 egipteni) are nevoie urgentă de motorină.

Citeşte mai departe!

Măsuri preventive pentru doi bărbaţi cu „greutate“ - Valentin Preda şi Emil Manolachi rămân cu interdicţiile impuse de procurorii Anticorupţie

Dan Emil Manolachi, din Medgidia, fost ofiţer de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, şi Răducu Valentin Preda, din Constanţa, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, ambii urmăriţi penal de colegii primului menţionat, s-au adresat instanţelor de judecată în vederea redobândirii libertăţii de mişcare. Din nefericire pentru cei doi învinuiţi, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti le-au respins plângerile formulate împotriva ordonanţei procurorilor Anticorupţie privind măsurile preventive. 

Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii