Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 85

ro

08 Dec, 2015 00:00 1940 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3432 din data de 22 octombrie 2012.

„El Dorado“ de Constanţa? Westhouse, săracii băieţi bogaţi - istoria unei afaceri de milioane (de metri pătraţi) 

După ce, în 2007, anunţa investiţii de 1,5 miliarde de euro în domeniul imobiliar din România, imperiul din spatele companiei Westhouse Group pare că se prăbuşeşte.
Rezultatele financiare anunţate de RomReal, firma-mamă a Westhouse-ului românesc, cu sediul în Insulele Bermude, anunţă dezastrul.

Citeşte mai departe!

Criza trece, contractele rămân - Firmele lui Strutinsky au succes la bugetare

Societăţile administrate de Sorin-Gabriel Strutinsky nu o duc rău. Situaţia se datorează mai ales contractelor câştigate de la instituţiile bugetare ale oraşului şi ale judeţului.

Citeşte mai departe!

N-a uitat cum Antonescu i-a smuls microfonul la mitingul din ianuarie Radu Mazăre nu a participat la lansarea USL

Organizaţiile lui Marian Vanghelie, Liviu Dragnea şi Radu Mazăre au adus cei mai mulţi manifestanţi la lansarea candidaţilor USL. Peste 75.000 de membri USL au participat, săptămâna trecută, pe Arena Naţională, la prezentarea candidaţilor alianţei pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Majoritatea organizaţiilor au adus la Bucureşti între 500 şi 1.000 de participanţi, dar au existat şi excepţii.

Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii