Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 77

ro

28 Nov, 2015 00:00 1290 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3147 din data de 17 august 2011.
 
Care este calea prin care ajung banii magnatului la nevoiaşi 
Egipteanul lui Mazăre şi pomana preelectorală 
Din câte se pare, terenul Orascom este situat între Metro 1 şi Complexul Comercial Tom, în zona în care deţine pământuri şi Sorin Gabriel Strutinsky, asociatul lui Radu Mazăre. Radu Mazăre: „Am un prieten foarte bun, dintr-o familie foarte bogată din Egipt, care face investiţii în România, prin compania Orascom.
Citeşte mai departe!
 
Ion Jitaru, de la Herarconi, va fi înmormântat astăzi
A murit încă un prieten al „grupării“ Mazăre-Constantinescu 
La doar câteva luni după ce s-a stins din viaţă Mihail Cârciog, unul dintre cei mai apropiaţi oameni ai lui Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu, cel care le-a îndrumat paşii în presa adevărată, pe bani, şi le-a fost alături în mai toate businessurile, încă un membru al „grupării“ şi-a găsit sfârşitul. O serie de boli cărora nu le-a fost găsit leacul l-au răpus pe Ion Jitaru, patronul firmei Herarconi.
Citeşte mai departe!
 
PSD şi PDL fac casă bună în afacerea taberelor de pe litoral 
Licitaţiile pentru cantină şi curăţenie din tabere, preţul păstrării Elenei Frâncu la conducerea DJTS?! 
Se spune că orice om are un preţ. Şi că tocmai acest „preţ“ te coboară sau te ridică, mai ales când ocupi ani la rând funcţii publice şi de înaltă ţinută, vorba unor clasici în viaţă. Elena Frâncu este directorul coordonator al Direcţiei de Sport Constanţa pro PSD - în guvernarea social-democrată - şi pro-PDL, în guvernul Emil Boc. În 2009, Elenei Frâncu i se plângea de milă că ar fi căzut pradă epurărilor politice ale PDL, pentru că acesteia i-ar fi lipsit patalamaua pedelistă pentru a rămâne în graţiile ministrului Sportului din acea vreme, Sorina Plăcintă.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii