Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 71

ro

21 Nov, 2015 00:00 1587 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3030 din data de 23 februarie 2011.

Mazăre - 30,57%, Nicuşor - 23,32% 

După ce în paginile cotidianului nostru relatam că primarul Radu Mazăre se lăuda că a fost votat de 70% dintre constănţeni, în realitate, procentul fiind de 30,57%, vedem că şi şeful CJC, Nicuşor Constantinescu, n-a primit 47,03% dintre voturi, ci 23,32%. Aducem în prim-plan rezultatele reale obţinute de cei doi în contextul în care ambii au susţinut că se gândesc dacă să mai candideze sau nu în 2012, după ce vor afla opţiunea constănţenilor în urma unui sondaj.
Citeşte mai departe!

Poză cu seiful, pe telefonul lui Cristel. Cum a plănuit Împăratul „jaful secolului“

„Împăratul“ pare să-şi fi luat toate măsurile de precauţie, având în telefonul său mobil inclusiv o imagine a seifului ce urma să fie prădat, potrivit raportului de percheziţie informatică întocmit de Institutul pentru Tehnologii Avansate.
Citeşte mai departe!

Sportivi constănţeni, decoraţi de Traian Băsescu

Preşedinţia României a emis ieri un decret privind conferirea ordinului şi medaliei Meritul Sportiv celor care au reuşit performanţe notabile în competiţiile internaţionale de seniori în anul 2010. Printre aceştia se numără şi şase sportivi constănţeni, în frunte cu gimnasta legitimată la CS Farul Ana Porgras, campioană mondială la bârnă. Sportivei originare din Galaţi i se va conferi Ordinul Meritul Sportiv, clasa a II-a.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii