Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 68

ro

18 Nov, 2015 00:00 1541 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus  ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2991 din data de 16 decembrie 2010.

Daniela Vlădescu, lui Nicuşor Constantinescu - „Hitler i-a omorât pe cei fără ochi albaştri. Dacă nu vă place cultura, nu ne omorâţi!“ 

Preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, a apelat la pază pentru a-i evacua din sală pe artişti. La rândul lor, oamenii cărora le-a ajuns cuţitul la os au strigat, printre un chinuit „Sărbători fericite!“: „Ruşine! Nesimţiţilor! Aţi transformat cultura în handbal!“

Citeşte mai departe!

Veleităţi de dealer auto? Ce avere are şeful Gărzii Financiare 

Cristian Radu, comisarul-şef al Gărzii Financiare Constanţa, a vândut în aprilie 2008 un autoturism ce nu figura în declaraţia sa de avere. Anterior, şeful de la Gardă vânduse un alt autoturism, de 15.300 de euro.

Citeşte mai departe!

Done de la Dovi şi terenurile lui Dospinescu de la PSD

La începutul lunii mai a acestui an, Dospinescu a ieşit din firma Expo-Min Construct SRL, ultima în care mai deţinea, la acea vreme, părţi sociale. Viorel Done este cunoscut în tot oraşul ca fiind patronul magazinului Dovi, de la care oricine, la orice oră din zi şi din noapte, poate cumpăra ţigări... mai ieftine.

Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii