Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 65

ro

14 Nov, 2015 00:00 1713 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2896 din data de 4 august 2010.

Enigmele naturii dau bătăi de cap autorităţilor. Izvoarele Siutghiolului surpă strada Traian 

Locatarii de pe strada Traian încep să intre în panică din cauza căderii masive de pământ. Vinovate pentru catastrofa de pe strada Traian sunt izvoarele care alimentează Lacul Siutghiol şi care se varsă, ulterior, în mare.
Citeşte mai departe!

De ce nu vrea CJC să se ştie lista disponibilizaţilor

Chiar dacă este o instituţie de interes public, opinia publică nu are acces la listele cu angajaţii CJC disponibilizaţi în urma concursului de selectare. După o perioadă de aşteptare de câteva zile, am dezlegat misterul listelor cu rezultatele de la reexaminarea care a avut loc în perioada 26-28 iulie în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC). Aceste concursuri s-au organizat pentru a se putea determina noua organigramă a instituţiei, impusă de cerinţele Ordonanţei nr. 63/2010, care prevede efectuarea reducerilor de personal din cadrul instituţiilor publice.
Citeşte mai departe!

Născut de ziua lui Iisus. Tragedia de la Tuzla, catastrofa profeţită pentru Marea Neagră?

„Mă numesc Antoche Marcela, sunt mama lui Antoche Cătălin Vicenţiu, unul dintre aviatorii care au decedat luni, 5.07.2010, în accidentul aviatic de la Tuzla, unde au murit 12 persoane“, şi-a început relatarea mama îndurerată. „Cătălin a fost născut pe data de 25.12.1976 (am crezut că acest copil este protejat de Iisus Hristos).
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii