Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani ​Retrospectivă aniversară. Episodul 58

ro

06 Nov, 2015 00:00 1742 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dv. cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2762 din data de 19 ianuarie 2010:

Mandila, Stelu Enache si Mircea Iacob - lantul afacerilor lui Emilian Leonte
Crimele clanului lui Sergiu Băhăian au îngrozit întreaga opinie publică. Doi oameni îngropaţi în ciment, probabil de vii şi alţi doi înecaţi. Lucian Cernat Emilian Leonte, Ionel Ulezu şi Petrică Captalan au fost primii pe lista victimelor clanului Băhăian. Nu se ştie însă, ce va urma...
Citeşte mai departe!

Adrian Stan. „Fara Dragomir si Hasotti, PNL creste cu 4 % la Constanta"
Surse liberale de la malul mării au afirmat că printre potenţialii candidaţi la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PNL Constanţa s-ar afla şi primarul oraşului Techirghiol, Adrian Stan. Invitat la o emisiune radiofonică, acesta a declarat că, pănă la ora actuală, nu s-a decis dacă va intra sau nu în competiţia pentru şefia PNL Constanţa.
Citeşte mai departe!

Alexandru Birou, un militar de cariera, autor de fabule
Mitică se întoarce - fără pălărie...!!!" este o carte lansată zilele trecute, tipărită la editura constănţeană „Nelinişti metafizice".
Este „plină de pilde, sfaturi, îndemnuri şi poveţe, toate prinse şi cuprinse în fabule, poezii, snoave rimate care relevă adăncimea minţii omului", după cum scrie în prefaţă Ananie Gagniuc, epigramist, scriitor şi dramaturg, însă de profesie ofiţer, preşedintele onorific al „Prăvăliei cu umor".
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii