Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 53

ro

31 Oct, 2015 00:00 1819 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus  ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dv. cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2530 din data de 28 martie 2009:

Duplicitarul Hasotti

La finele săptămânii trecute, senatorul liberal Puiu Haşotti spunea că îl iubeşte pe Tăriceanu. Ieri, a trecut, ca un politician versat ce este, în barca lui Crin Antonescu. Pentru a dovedi că „voi fi alături de conducerea PNL, indiferent cine va fi preşedinte", ieri, fostul vicepreşedinte liberal, senatorul Colegiului 2, Puiu Haşotti, n-a mai prididit cu laudele la adresa noului lider al partidului, Crin Antonescu

Citește mai departe

Banias face plaja cu vamesii in Dubai

Eugen Bogatu a fost numit, în urmă cu puţin timp, pe postul de director al Direcţiei de Domenii Portuare al CN Administraţia Porturilor Maritime Constanţa SA. Şeful democrat-liberalilor din teritoriu, Mircea Banias, a plecat în concediu.

Citește mai departe

Mazare, James Bond-ul Constantei (galerie foto)

Primarul Radu Mazăre a debutat seara trecută în modeling. Edilul Constanţei a fost „mireasa", aşa cum a spus amuzat, prezentării de modă a creatoarei Mihaela Drafta. 
Aceasta s-a gândit că Mazăre este omul potrivit pentru a-i încheia prezentarea, desfăşurată sub titulatura Spying Life Afterparty.

Citește mai departe

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii