Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 49

ro

27 Oct, 2015 00:00 1432 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2412 din data de 30 octombrie 2008.

Mazăre, Nicuşor şi Borcea, din top 500, în top DNA

În urmă cu două săptămâni, ziarul Adevărul scotea pe piaţă un top 500 al celor mai bogaţi români. Trei dintre ei, respectiv Radu Mazăre, preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, dar şi Cristian Borcea, sunt acum inculpaţi într-un dosar pentru fraude care au adus un prejudiciu de 114 milioane de dolari. Cei trei, alături de alte 34 de persoane, sunt acuzaţi de procurorii DNA de restituirea şi atribuirea nelegală a unor întinse suprafeţe de teren intravilan din municipiul Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză.

Citeşte mai departe!

Start ratat în dosarul lui Călimărea

Debut în procesul persoanelor judecate pentru scandalurile de la Ziua Marinei. Lucian Călimărea, Stila Sarafu, Florin Sîrbu şi Lucian Angel Straton s-au prezentat la Judecătoria Constanţa, la prima înfăţişare în dosarul în care sunt acuzaţi pentru vătămare corporală şi ultraj contra bunelor moravuri.

Citeşte mai departe!

Restaurantul Zorile, sancţionat cu trei mii de lei

Reprezentanţii localului unde au petrecut cei aproape o sută de nuntaşi susţin în continuare că toxiinfecţia alimentară nu a fost produsă de mâncarea din meniul servit la evenimentul de sâmbătă. Cu toate acestea, Inspecţia Sanitară de Stat şi Autoritatea de Sănătate Publică Judeţeană (ASPJ) Constanţa au decis amendarea restaurantului.

Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii