Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 47

ro

24 Oct, 2015 00:00 1246 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2349 din data de 18 august 2008.

Radu Mazăre la Revoluţie

Declaraţia pe care o publicăm mai jos este preluată din cartea colonelului Ioan Maliciuc, „Preţul libertăţii la Constanţa - File de istorie“. Facem precizarea că titlul şi intertitlurile acestui material aparţin redacţiei, care are acordul autorului de a prelua integral declaraţia primarului Constanţei, Radu Mazăre.
Citeşte mai departe!

Soţia lui Mitrea, parlamentar de Constanţa 

Se pare că scorul obţinut în alegerile locale de PSD Constanţa îi determina pe liderii centrali să spere la un rezultat şi mai bun în scrutinul din toamnă. Preşedintele PSD, Mircea Geoană, nu exclude posibilitatea obţinerii, la Constanţa, a cinci deputaţi şi a doi senatori social-democraţi.
Citeşte mai departe!

Musulmanii protestează pentru apărarea geamiei Hunkiar

Mai mulţi reprezentanţi ai cultului musulman au protestat, sâmbătă, în faţă geamiei Hunkiar, din Constanţa. Imediat după încheierea slujbei, în jurul orei 15.00, mai mulţi adepţi şi-au exprimat vehement nemulţumirea provocată de construcţia imobilului D+P+2E+M în faţa lăcaşului sfânt. Protestul a fost organizat de Muftiatul Cultului Musulman şi la acţiune au participat muftiul Iusuf Muurat, dar şi deputatul UDTTMR.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii